Det finns en del tekniska hjälpmedel som ökar lusten, speciellt hos kvinnor.
Ett av de mest effektiva är en Mercedes 380 SL cabriolet.

Det här var på 50-talet, när en Hagforsare som skulle ut på fest, stod och smorde in sig på bröstet med dieselolja.
En kompis fick se honom och frågade då varför han hade dieseloljan på sig?
”Jo” svarade han ”då tror di att jag har en Mercedes

Fyra män var och spelade golf. Tre av männen började prata om sina söner medan den fjärde gick för att betala.

Den första mannen sa: Min son är arkitekt, och han är så framgångsrik att han gav sin vän ett hus gratis!

Den andra mannen sa: Min son är bilförsäljare och delägare i firman. Han är så framgångsrik att han gav sin vän en Mercedes gratis.

Den tredje mannen, som inte ville vara sämre än sina två vänner sa: Min son är börsmäklare, och han är så framgångsrik att han gav sin vän en hel aktieportfölj.

När den fjärde mannen hade betalt och anslutit sig till den övriga gruppen sa en av männen: Vi står precis och pratar om våra söner. Hur står det till med din grabb?

Den fjärde mannen svarade: Min son är bög och jobbar som strippdansör på en gaybar.

De övriga tre tystnade.

Jag är inte direkt helnöjd med att han jobbar som strippa, fortsatte den fjärde, men han verkar ha det bra ändå.

Hans tre senaste pojkvänner har gett honom en villa, en splitterny Mercedes och en aktieportfölj.


Tre man kommer till S:t Per. Innan de släpps in i himlen får de frågan:
- Hur många gånger har du varit otrogen?
Första killen svarar: 40-50 gånger.
St Per säger: Du får en Opel. Andra killen svarar: 20-25 gånger.
St Per säger: Du får en Volvo.
Tredje killen säger: Jag har haft ett så lyckligt äktenskap så jag har inte behövt vara otrogen. St Per säger: Du får en Mercedes! Några dagar senare kommer killen med Opeln i filen bredvid killen i Mercedesen. Vid ett rödljus upptäcker han att killen i Mercan gråter. Han vevar ner rutan och säger: Varför gråter du som fick en Merca!
- Jo visst, men jag mötte just min fru. Hon cyklade!


Ytterligare en historia. Det var mannen som hade kört av vägen med sin nya Mercedes, bilen totalkvaddad och mannen satt bredvid hulkande i sin sorg över att ha kvaddat bilen."Min Mercedes, min Mercedes." En annan bilist stannar upp och går fram till mannen med Mercedesen och säger: "Ta det inte så hårt med din bil det är ju bara en världslig sak, titta istället där du hade din hand tidigare, det måste väl ändå vara värre att mista en hand än att få bilen kvaddad." " Oh min Rolex, min Rolex!"


En advokat var ute och tog en tur med sin Mercedes på landet, och på en mörk och smal landsväg bar det sig inte bättre än att han krockade med en doktor som var ute i sin BMW. De steg ur sina bilar och då doktorn hade tagit illa vid sig och var lite skakis tog advokaten fram sin fickplunta med whiskey och bjöd honom. Doktorn tackade och tog en liten sup, och räckte sedan tillbaka pluntan till advokaten som korkade igen den och stoppade ner den i fickan.
- Ska ni inte ha lite själv? undrade doktorn.
- Jodå, men inte förrän polisen har åkt iväg.


Det var en Japan som kom till Tyskland, på flyplatsen väntade än Taxi på honom. Taxin var av märket Mercedes vilket japanen aldrig tidigare hade sett. Japanen frågade taxichauffören vad det var för märke som satt framtill på bilen. Chauffören svarade då att det var hans sikte när han skulle köra på negrer. Taxichauffören skulle då skämta lite med japanen, han såg en neger som gick på gatan och körde rakt emot honom men i sista sekund svängde han undan, i samma ögonblick som han svängde undan hörde han en kraftig smäll bakifrån, och undrade då vad som hänt. Japanen sa:
- Jo, jag såg att du skulle missa så jag tog honom med bakdörren!


SKICKA GÄRNA IN DINA MERCEDES HISTORIER OCH ROLIGA BILDER.MERCEDES HISTORIER